Hårtrender 2019

Når det kommer til hårtrender i 2019 så er det meste lov. Hvor fantastisk er ikke det? Vi har funnet våre fire favorittrender for hvordan vi ønsker å se ut på håret i år. Kanskje du også finner en favoritt?

Hårtrender 2019

Beach looken

Beach looken ligger høyt på trendlistene i år også – og hvorfor skulle den ikke det når de rufsete og bølgete lokkene passer til både hverdag og fest? Til jeans og t-skjorte, eller en fin kjole. Du ser polert ut, men ikke som om du har prøvd for hardt. Håret er ikke stivt og du kan enkelt vende håret fra side til side.
Stilen får du ved å vaske håret med volumshampoo – husk, balsam kun i lengdene så det ikke tynger håret. Krøll små hårdeler av gangen og spray krøllene med en texturizer spray. Avslutt med en fleksibel hårspray som ikke gjør håret stivt.

Den ekstremt høye hestehalen

Rett eller krøllete hår, høy hestehale er alltid et godt alternativ. Det tenker vi Ariana Grande skriver under på, som lenge har vært kjent for sin karakteristiske, høye hestehale. Frisyren er rask og enkel og kan brukes til både fest og hverdagsantrekk på skole eller jobb.
Et godt tips er å skjule strikken med håret ditt. Ta en hårlokk, tvinn den stramt rundt roten av hestehalen og fest med et par hårnåler bak i hestehalen.

Stramt håroppsett

Mange forbinder stramt oppsett med skoleball på barneskolen. Det gjør vi også, men det er en av de hotteste hårtrendene i 2019 – og vi liker det for det kan redde enhver dårlig hårdag! I år tenker vi å gå for stramme håroppsett med høy flette, eller kanskje kombinasjonen av flette med bun.

Tilbehør – mer er mer

Når det kommer til hårtilbehør i 2019 så er “less is more” ikke-eksisterende! I år er det nemlig superhot å ha masse tilbehør – enten du foretrekker blomster, hårnåler eller ulike spenner.

Hårnåler, eller bobby pins, har lenge vært undervurdert og kun blitt brukt til å holde hår på plass – i det skjulte. I år trenger du ikke lenger skjule dem. Ja, vi sier “dem” for du kan ha så mange du vil. Dra håret til siden og fest så mange hårnåler du vil, enten ved siden av hverandre eller i form av et kryss. Lek deg frem!