Duften alle vil ha

Da vi i fjor spurte om hva som burde være nyheten fra Sunsilk Minerals i 2018, fikk vi mange gode forslag. Èn duft var gjenganger, nemlig kokos – og derfor lanserte vi Coconut Dream.

Kokosolje har blitt et trendprodukt og får mye oppmerksomhet i skjønnhets- og kosmetikkverdenen. Det er kanskje ikke så rart når den er nærende, beskyttende og rensende. Noen vil også si at det er et av naturens mest allsidige skjønnhetsmiddel.

Faktisk er kokospalmen en av de viktigste plantene som brukes i tropene. I India har kokospalmen blitt brukt i 3-4000 år og er et symbol på helse og rikdom. Det sies at det indiske folk har brukt kokosnøtten til å hindre håret fra å bli grått.

Coconut Dream

Det er kanskje allment kjent at kokosolje har gode egenskaper både for hår og til hud, men det er faktisk også en av de mest naturlige kildene for å bevare hårets fuktighetsbalanse. Derfor var det ikke noe tvil når vi skulle lage Sunsilk sin nye serie – og resultatet ble Coconut Dream.

Sunsilk Minerals Coconut Dream Shampoo og Balsam lukter fantastisk og inneholder naturlig pleiende kokosolje som gir deg et sunt og sterkt hår. Vår kokosolje har et høyt innhold av mettede fettsyrer som er nærende for håret ditt. I tillegg er produktene beriket med naturlige mineraler og kokosekstrakt.

Coconut Dream passer til alle hårtyper, men passer kanskje spesielt til de som elsker duften av kokos!

Vask håret riktig

For å pleie håret på best mulig måte er det viktig å vaske det riktig. Det første du må tenkte på er riktig mengde av shampoo. En liten klatt på størrelse med en hasselnøtt vil være tilstrekkelig for kort til halvlangt hår – øk mengden etter hvor langt håret ditt er.

Masser shampooen i hodebunnen til du får det herlige skummet fra Coconut Dream, og deretter ut i lengdene. Sørg for å skylle håret godt og fjerne alle shampoorester. Balsamen med kokosolje anbefales etter bruk av shampoo og har en pleiende effekt på håret. For ekstra pleie kan du ha i balsamen ekstra lenge, omtrent 5 minutter. Skyll ut, og avslutt gjerne med kaldt vann da det kvikker opp og stimulerer blodsirkulasjonen.

Med en herlig, fruktig duft av kokos med undertoner av musk, vil Sunsilk Minerals Coconut Dream få deg til å lengte etter sol, sommer og strand – hele året.